Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Neelambur,, Tamilnadu
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 30K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Arunachala Weaving Mills will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Arunachala Weaving Mills expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Arunachala Weaving Mills does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Arunachala Weaving Mills expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Neelambur,Coimbatore - 641062.
8. What are the timings of this job?
Ans. Arunachala Weaving Mills expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver For Everest Fleet
- Earn 27000 To 32000 Per Month By Joining Everest Fleet Company.- Must Drive In Uber.- If Uber Does Not Have An Id, A New Id Will Be Generated.- Cng Car Will Be Provided.- Car Service And Maintenance Company Will Take Charge.- Higher Commission Than...
-
Driving Instructor
Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. Company, Private Car More info about this Driving Instructor Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Rajeswari Driving School will provide a salary in the range of 1...
-
Driver Required For Everest Fleet
Earn 27000 To 32000 Per Month By Joining Everest Fleet Company.- Must Drive In Uber.- If Uber Does Not Have An Id, A New Id Will Be Generated.- Cng Car Will Be Provided.- Car Service And Maintenance Company Will Take Charge.- Higher Commission Than I...