Driving Instructor

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. Company, Private Car

More info about this Driving Instructor Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Rajeswari Driving School will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Rajeswari Driving School expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Rajeswari Driving School expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G1 Panna Plaza, old No 73&74, New No 136, Kodambakkam, Chennai, Tamil Nadu 600024.

8. What are the timings of this job?
Ans. Rajeswari Driving School expects the candidate to work for the following hours: 6:00 AM - 6:00PM | Monday to Saturday


Company Name: Rajeswari Driving School Chennai,

Related jobs

  • Driver Required For Everest Fleet

    Earn 27000 To 32000 Per Month By Joining Everest Fleet Company.- Must Drive In Uber.- If Uber Does Not Have An Id, A New Id Will Be Generated.- Cng Car Will Be Provided.- Car Service And Maintenance Company Will Take Charge.- Higher Commission Than I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sree Maruthi Tyres will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Thiruvallur, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bus Driver

    Drive Bus As Per Given Route. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Bus Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. PRM Roadways Private Limited will provide a salary in the range of 25000 INR to 2500...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now