Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Thiruvallur, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sree Maruthi Tyres will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sree Maruthi Tyres expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sree Maruthi Tyres does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No: 63, SPH Road, Manavala Nagar, Tiruvallur - 602002..

8. What are the timings of this job?
Ans. Sree Maruthi Tyres expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Sree Maruthi Tyres Thiruvallur

Related jobs

  • Bus Driver

    Drive Bus As Per Given Route. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Bus Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. PRM Roadways Private Limited will provide a salary in the range of 25000 INR to 2500...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. G T Process will provide a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Avinashi, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle, Responsible Of The Truck And Goods.To Load And Unload The Goods If Needed. Type : Truck More info about this Truck Driver Job: 1. How much salary can I expect for...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 29K

    Tamilnadu, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now