Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Keelamathur, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 35K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna.

More info about this Ambulance Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. S K Ambulance Service will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. S K Ambulance Service expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. S K Ambulance Service does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No.1+, OSH Rd, Anjaneya Nagar, Royapuram, Chennai, Tamil Nadu 625234.

8. What are the timings of this job?
Ans. S K Ambulance Service expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: S K Ambulance Service

Related jobs

  • Driver

    - Earn 27000 To 32000 Per Month By Joining Everest Fleet Company.- Must Drive In Uber.- If Uber Does Not Have An Id, A New Id Will Be Generated.- Cng Car Will Be Provided.- Car Service And Maintenance Company Will Take Charge.- Higher Commission Than...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vehicle Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company | Type : Tempo, Truck More info about this Vehicle Driver Job: 1. H...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Candidates|

    We have Urgently Requirement for Driver. Must have 4 Wheeler License. Salary is Not Constraints for Right Candidates,driver

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Coimbatore, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now