Vehicle Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Chennai, Tamilnadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 20K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company | Type : Tempo, Truck

More info about this Vehicle Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sunethra Infotech Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sunethra Infotech Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sunethra Infotech Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Company, Tempo, Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Sunethra Infotech Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sunethra infotech pvt ltd
Ground floor , no - 114 Tiny sector, Industrial Estate, Guindy, Chennai 63.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sunethra Infotech Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Sunethra Infotech Pvt Ltd Chennai,

Related jobs

  • Candidates|

    We have Urgently Requirement for Driver. Must have 4 Wheeler License. Salary is Not Constraints for Right Candidates,driver

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 22K

    Coimbatore, Tamilnadu

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Tempo More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Boys|Bikers |amp| Van Drivers

    Other Requirements: 1. Must have good communication skills. 2. Comfortable working in Day Shift. 3. Should have sound knowledge of Computer and related software (MS Office Etc.) 4. Should be a team player. Benefits: 1. Performance based Bonus, Commis...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now