Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Nighoje, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 27K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Surya Enterprises will provide a salary in the range of 11000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Surya Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Surya Enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Surya Enterprises expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mahindra Vehicle Manufacturer Limited, Chakan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Surya Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Heavy Driver
Drive As Per Given School Bus Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Nageshwar Roa...
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Relaxo Domeswear LLP will p...
-
Manager | Service Delivery |amp| Management
Job Family Descriptor Oversee and drive back office provisioning of service delivery including onnet feasibility access networks and customer order provisioning Ensure availability of network systems inventory and bandwidth in provisioning on network...