Heavy Driver
- Category: Delivery Boy Jobs
- Location: Pimpri-Chinchwad, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 15K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given School Bus Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus
More info about this Heavy Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nageshwar Roadlinea will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nageshwar Roadlinea expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nageshwar Roadlinea expects the candidate to have the following skills: Bus.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Nageshwar Roadlinea expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: G block Chinchwad
YADNYA GROUP Nageshwar Roadlines
https://maps.app.goo.gl/Hna8L3ueD3dFgGmQ7
412101.
8. What are the timings of this job?
Ans. Nageshwar Roadlinea expects the candidate to work for the following hours: 06:30 am - 5:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Relaxo Domeswear LLP will p...
-
Manager | Service Delivery |amp| Management
Job Family Descriptor Oversee and drive back office provisioning of service delivery including onnet feasibility access networks and customer order provisioning Ensure availability of network systems inventory and bandwidth in provisioning on network...
-
Urgent Zomato 63717+1+7+ Delivery
Urgent Requirement - Urgent Please Call-63717+1+7+, Join Zomato Same Day Free Joining , Part/Full Time/Day/Night Shift Availble, Insurance- Upto 10 Lakh , Joining Bonus-6000 Documents Required: Pan Card,Aadhar Card,Driving License ,Bike ,Smart Phone,...