Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Should Be Single.T Redy To Stayfood. Accommodation Available Lmv Tr License Must For 17 Seater Mini Bus. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Company, Bus

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Help Recovery Home will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Help Recovery Home expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Help Recovery Home expects the candidate to have the following skills: Bus, Company.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Help Recovery Home expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Help recovery home
Sr. No. 2+ near viralayam Jain mandir .. jambhulwadi
Root -- Katraj - dattanagar -jambhulwadi . pune

www.helpdeaddiction.co.in.

8. What are the timings of this job?
Ans. Help Recovery Home expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Help Recovery Home Jambhulwadi

Related jobs

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Truck More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sai Transport will pr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sonibros will p...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Private Car | Type : Uber, Ola More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? A...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now