Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Gurugram , Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CARS CORNER will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CARS CORNER expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CARS CORNER does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 4+ Gurgaon.
8. What are the timings of this job?
Ans. CARS CORNER expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Personal Driver
Drive Owner'S Car. Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Dharti Decor Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based o...
-
personal driver
Hii my name is Jitender Yadav I need private or personal driver job in gurugram, Haryana
-
Personal Car Driver
NoRequired personal Driver for Boss. • Age22 to 35 years. • Salaryupto 15000 per month • Should have Driving License, Aadhaar card etc. as proof. • Experienceof Driving2 to 5 years. • Person should relocate or live nearby to Sector84, Gurgaon. Job Ty...