Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Dharti Decor Pvt. Ltd. will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Dharti Decor Pvt. Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Dharti Decor Pvt. Ltd. expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 100ft road, shyam colony ,blb | 5 minutes from Ballabhgarh - Faridabad station by Share Auto.

8. What are the timings of this job?
Ans. Dharti Decor Pvt. Ltd. expects the candidate to work for the following hours: 0+:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Dharti Decor Pvt. Ltd

Related jobs

  • personal driver

    Hii my name is Jitender Yadav I need private or personal driver job in gurugram, Haryana

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 31K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Car Driver

    NoRequired personal Driver for Boss. • Age22 to 35 years. • Salaryupto 15000 per month • Should have Driving License, Aadhaar card etc. as proof. • Experienceof Driving2 to 5 years. • Person should relocate or live nearby to Sector84, Gurgaon. Job Ty...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Gurugram , Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Can driver

    Mnc Company. Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Sanjaytour and travels will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now