Can driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Mnc Company. Type : Ola, Uber

More info about this Cab Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sanjaytour and travels will provide a salary in the range of 13000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sanjaytour and travels expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sanjaytour and travels expects the candidate to have the following skills: Ola, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Cybercity gurgaon.

8. What are the timings of this job?
Ans. Sanjaytour and travels expects the candidate to work for the following hours: 8 PM - 11:30 AM | Monday to Saturday


Company Name: Sanjaytour and travels Gurugram,

Related jobs

  • Commercial Driver

    Local | Male Only | No English | Freshers Can Apply | Local More info about this Commercial Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shree shyam enterprises will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exac...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Drivers School Bus

    Drivers For School Bus At Sector 83 Gurgaon. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Drivers School Bus Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aditya enterprises will provide a salary in the range of 1500...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. VISHNU CARPETS will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now