Commercial Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Faridabad, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Local | Male Only | No English | Freshers Can Apply | Local

More info about this Commercial Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shree shyam enterprises will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shree shyam enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shree shyam enterprises does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Anangpur faridabad.

8. What are the timings of this job?
Ans. Shree shyam enterprises expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Shree shyam enterprises Faridabad

Related jobs

  • Drivers School Bus

    Drivers For School Bus At Sector 83 Gurgaon. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus More info about this Drivers School Bus Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Aditya enterprises will provide a salary in the range of 1500...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. VISHNU CARPETS will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. S.R. Trading Co. will provide a salary in the range of 10000 INR to 120...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now