Personal Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Personal Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. VISHNU CARPETS will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. VISHNU CARPETS expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. VISHNU CARPETS expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. VISHNU CARPETS expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vishnu Carpets, 81 Milestone, GT road, Panipat-122102.

8. What are the timings of this job?
Ans. VISHNU CARPETS expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: VISHNU CARPETS Ghamroj

Related jobs

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. S.R. Trading Co. will provide a salary in the range of 10000 INR to 120...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Responsibilities of candidates include: • Transport passengers from one place to another • Utilize navigation apps to find the most optimal route • Interact with passengers in a professional manner • Ensure that vehicles have sufficient fuel and are ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • PERSONAL DRIVER AUTOMATIC CAR

    Previously worked in sheet metal fabrication industry Excellent time management skills with a proven ability to meet deadlines. Strong analytical and problem-solving skills with the a bility to assess problems or issues with manufacturing equipment. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Faridabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now