Drivers School Bus

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Sihi, , Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Drivers For School Bus At Sector 83 Gurgaon. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bus

More info about this Drivers School Bus Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Aditya enterprises will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Aditya enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Aditya enterprises expects the candidate to have the following skills: Bus.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Aditya enterprises expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sector 83 and nearby areas.

8. What are the timings of this job?
Ans. Aditya enterprises expects the candidate to work for the following hours: 6 am - 5pm | Monday to Saturday


Company Name: Aditya enterprises Sihi,

Related jobs

  • Personal Driver

    Drive Owner'S Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Personal Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. VISHNU CARPETS will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. S.R. Trading Co. will provide a salary in the range of 10000 INR to 120...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Truck Driver

    Responsibilities of candidates include: • Transport passengers from one place to another • Utilize navigation apps to find the most optimal route • Interact with passengers in a professional manner • Ensure that vehicles have sufficient fuel and are ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 29K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now