Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car, Company

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gravity Drive will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gravity Drive expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gravity Drive expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Gravity Drive expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Flat no 1, first floor, jai bhavani building, uttam nagar, next to crystal honda service center, bav.

8. What are the timings of this job?
Ans. Gravity Drive expects the candidate to work for the following hours: 8am - +pm | Monday to sunday


Company Name: Gravity Drive

Related jobs

  • Driver

    Hume Uber Mai Cab Drive Karne K Lie Driver Chahiye, Car Available On Lease Or Salary. Type : Uber More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Cloud7 fleet will provide a salary in the range of 18000 INR to 300...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cab Driver

    Drive Ola/Uber/Other Cab Car, T Permit Car, Tourist Car. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : Ola, Uber More info about this Cab Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Kothare Travels will provide a salary in the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Thane, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cashier

    Billing and cashiering. - To manage all the cash and credit card transactions. - Making daily, weekly and monthly transaction reports. - Preparation of sales invoices. - How much salary can I expect for this job role? - Ans: You can expect a salary o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now