Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Gujarat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 23K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Lancer Shield Force Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Lancer Shield Force Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Lancer Shield Force Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Lancer Shield Force Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6+, POOJAN COMPLEX, OPP.RAJHANS CINEMA, NIKOL-NARODA ROAD, AHMEDABAD - 380038.

8. What are the timings of this job?
Ans. Lancer Shield Force Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 8:00 AM - 8:00 PM


Company Name: Lancer Shield Force Pvt Ltd

Related jobs

  • Delivery Driver

    Deliver Bakery Products To do Delivery on time We want driver to stay in our Job Types: Permanent, Full-time, Fresher Salary: ₹13,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: • Food provided Schedule: • Day shift • Monday to Friday • Weekend availability ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Surat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Technician Pi Cum Driver Ahmedabad

    Go To Customer Site With Team, Drive Vehicle And Perform Job On Customer Site Etc.). Fitter, Mechanic Motor Vehicle More info about this Technician Pi Cum Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. M & M Engineers (Gujarat) P...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ambulance Driver

    Ohc requirement12hrs duty7daysJob Type: Full-timeSalary: ?12,000.00 - ?14,000.00 per monthSchedule: • Rotational shift Education: • Higher Secondary(12th Pass) (Preferred) Experience: • total work: 2 years (Preferred) License/Certification: • Driving...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now