Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Bhuj, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Company, Private Car

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Savaari Car will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Savaari Car expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Savaari Car expects the candidate to have the following skills: Company, Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gujarat bhuj.

8. What are the timings of this job?
Ans. Savaari Car expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Savaari Car

Related jobs

  • Company Driver

    • Driving clients to their desired destinations. • Collect payments • Keep the vehicle clean • Knows to use Google navigation • It is a Full Time Driver job for candidates with 1 - 2 years of experience. More about this Company Driver job Please go t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Delivery Driver

    Deliver Bakery Products To do Delivery on time We want driver to stay in our Job Types: Permanent, Full-time, Fresher Salary: ₹13,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: • Food provided Schedule: • Day shift • Monday to Friday • Weekend availability ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Surat, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now