Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Mira Bhayandar, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 25K to 29K
- Published on: 2025/09/21
Uber Me Car Drive Karke Mahine Ka 25000 - 30000/- Mouka Sath Me 6000/- Tak Extra Incentive.24 Hours Car Aapke Pass Rahegi.
More info about this Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Everest Fleet will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Everest Fleet expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Everest Fleet does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Everest Fleet expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
HOUSE DRIVER INDIAN LICENCE JOB VISA IN SAUDI
FAMILY/ HOUSE DRIVER JOB IN SAUDI ARABIA - INDIAN LICENCE ACCEPTED Driver Job In Saudi Arabia / COUNTRY CONTACT WITH--- PASSPORT / - LICENCE - RESUME ALL TYPES OF PASSPORTS ACCEPTED AGE-21-45 ACCEPTED 2 YEARS CONTRACT ACCOMMODATION FREE JOB VISA READ...
-
Company Driver
Corporate Office Duty. Company More info about this Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Drivershaab will provide a salary in the range of 17000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skill...
-
Car Driver
Job:- Cab Driverduty Timing:- 7Am-7Pmjob Location:- Viman Nagar Licenses:-(Mandatory) Dresscode:- Clean Shave, White Shirt, Black Pants, Shoessalary:- 17000+ Medical Insurance Of 3L Note -Thoda English Candidates Just Know How To Read English Address...