Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Kalyan, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hira Trading Company will provide a salary in the range of 18000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hira Trading Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hira Trading Company expects the candidate to have the following skills: Tempo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hira trading company kalyan
A/ 10 shop no.23,apmc market opp.sarvoday mall,patripul kalyan west.

8. What are the timings of this job?
Ans. Hira Trading Company expects the candidate to work for the following hours: 8.00am to 8.00 pm | Monday to Saturday


Company Name: Hira Trading Company

Related jobs

  • Private Company Driver

    Drive Company'S Car. Private Car More info about this Private Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. B I S F Facility Services will provide a salary in the range of 24000 INR to 30000 INR. The exact salary will be dec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Heavy Driver

    Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Truck More info about this Heavy Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Mahalaxuma Logistics India Llp will provide a salary in th...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver |POP|621|N1C|

    • Candidate should be SSC pass. • Should have permenant Driving Licrnse. • Should have 2/3 years of experience.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now