Heavy Driver

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Chakan, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Must Deliver Goods Timely And Safely, Maintenance Of Vehicle. Type : Truck

More info about this Heavy Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Mahalaxuma Logistics India Llp will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Mahalaxuma Logistics India Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Mahalaxuma Logistics India Llp expects the candidate to have the following skills: Truck.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bagade vasti kiruli phata chakan 410501.

8. What are the timings of this job?
Ans. Mahalaxuma Logistics India Llp expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Mahalaxuma Logistics India Llp

Related jobs

  • Car Driver |POP|621|N1C|

    • Candidate should be SSC pass. • Should have permenant Driving Licrnse. • Should have 2/3 years of experience.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Auto, Tempo More info about this Driver Job: 1. How much salary can ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • driver full time

    full time dirving experience 4 years

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 34K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now