Driver Jaipur

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Jaipur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability.

More info about this Driver Job:

1. How much salary can I expect for this role?

Ans. Dinesh Choudhari Company will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?

Ans. Dinesh Choudhari Company expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?

Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?

Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?

Ans. Dinesh Choudhari Company does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?

Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?

Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Galta Gate Jaipur 302004.

8. What are the timings of this job?

Ans. Dinesh Choudhari Company expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: callcenterjob.co.in

Related jobs

  • Driver Jaipur

    Responsibilities of candidates include: • Should not consume Tobacco, Non-Alcoholic, and Non-Smoker • Approx 20 days tour in a month. • Ensure that vehicles have sufficient fuel and are always ready for use • Arrange for vehicle repairs when necessar...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 21K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car|Truck|Truck|Truck Drivers | Jaipur|Jaipur Jaipur

    Job Description Should having good knowledge in its area.Car Drivers/Truck Drivers/Bus Drivers/Crane DriversCar/Truck/Truck/Truck Drivers - Jaipur Key Skills Drivers Industry Recruitment Consulting / Staffing Services Functional Area Fresher / Traine...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Bus Driver

    Drive Bus As Per Given Vidhyadhar Nagar , Murlipura Shastri Nagar. Bus More info about this Bus Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Ganpati Travels will provide a salary in the range of 11000 INR to 12000 INR. The exact sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now