Driver | Jio World Center

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Valet Driver For Jio World Convention Center. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Driver - Jio World Center Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Secure Parking Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 16000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Secure Parking Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Secure Parking Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Secure Parking Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jio World Convention Center, BKC.

8. What are the timings of this job?
Ans. Secure Parking Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Secure Parking Solutions Pvt Ltd

Related jobs

  • Driver

    Uber Me Car Drive Karke Mahine Ka 25000 - 30000/- Mouka Sath Me 6000/- Tak Extra Incentive.24 Hours Car Aapke Pass Rahegi. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Everest Fleet will provide a salary in the...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hira Trading C...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Private Company Driver

    Drive Company'S Car. Private Car More info about this Private Company Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. B I S F Facility Services will provide a salary in the range of 24000 INR to 30000 INR. The exact salary will be dec...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 23K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now