Driver | Jio World Center

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Mumbai, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 24K
  • Published on: 2025/09/21

Valet Driver For Jio World Convention Center. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car

More info about this Driver - Jio World Center Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Secure Parking Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Secure Parking Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Secure Parking Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Private car.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Secure Parking Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jio World Convention Center, BKC.

8. What are the timings of this job?
Ans. Secure Parking Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Secure Parking Solutions Pvt Ltd

Related jobs

  • Driver | Mumbai

    An alternative to traditional driving jobs in Mumbai. If you’re looking for driver jobs in Mumbai, give Uber a try instead. Get paid to drive when you want, on the platform with the largest network of active riders. Driving with Uber in Mumbai offers...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Mumbai, Maharashtra

    2025/09/21


    Apply Now

  • SAVE PERSONAL CAR DRIVER JOB Mumbai

    PERSONAL CAR DRIVER JOB OPENING NO NEED ANY QUALIFICATION FRESHER MOST WELCOME ONLY PICKUP N DROP WORK

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 23K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Car Driver

    Freshers Apply Kar Sakte Hai. Driving Karna Hai Aapko. Ev Gaadi Raehga. More info about this Car Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Everest Fleet Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 14000 INR. The e...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now