Driving Trainer

  • Category: Driver Jobs
  • Location: Kolkata, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Daily Cab Drive Karna. Fare Collect Karna. Out Of Town Drive Karna. Company, Private Car | Type : Ola, Uber

More info about this Driving Trainer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. South Motor Training School will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. South Motor Training School expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. South Motor Training School expects the candidate to have the following skills: Company, Ola, Private car, Uber.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 6/2+/1, Bijoygarh Colony, Jadavpur, Kolkata - 700032.
Landmark - At pallyshree more beside Jawed Habib Saloon.

8. What are the timings of this job?
Ans. South Motor Training School expects the candidate to work for the following hours: 6:00 AM to 7 PM | Monday to Saturday


Company Name: South Motor Training School Kolkata, West Bengal

Related jobs

  • Auto Driver

    Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. Type : Auto More info about this Auto Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Indus Edutrain Pvt Ltd will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 25K

    Maheshtala, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Auto Driver

    Drive Auto As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Auto, Managing Payments. Type : Auto More info about this Auto Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Indus Edutrain Pvt Ltd will pro...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 33K

    Maheshtala, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Driver

    • A Driver's main responsibility is to safely transport either cargo or passengers from one location to another. They must follow traffic laws and correctly route themselves, ensuring that there is enough gas in the tank at all times for their destin...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 23K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now