Dth Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: BarrackpurCantonment, West Bengal
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 19K to 34K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install Dish Antenna And Set Top Box/Repair Dish Tv Products And Activation, 1. Complete Field Work.2.Candidate Would Be Traveling To Customers Locations To Rectify The Faults & Installation In Dish Tv Dth.*Extra Facilities* Commission Pay, Yearly Bonus, Cell Phone & Internet Reimbursement, Food Allowance, Helth Insurance DTH

More info about this Dth Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Airnet Broadband will provide a salary in the range of +000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Airnet Broadband expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Airnet Broadband expects the candidate to have the following skills: Dth.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 11)n, Purbachal 4th lane, Old Calcutta road, Barrackpore, kol 700120.

8. What are the timings of this job?
Ans. Airnet Broadband expects the candidate to work for the following hours: 11 AM - + PM


Company Name: Airnet Broadband

Related jobs

  • ICU Technician Job Vacancy in Kolkata

    ICU TECHNOLOGIST ICU technicians are responsible for monitoring patients’ vital signs, such as heart rate, blood pressure, and respiration, and for providing basic patient care, such as bathing and feeding. They also provide emotional support to pati...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 29K

    Kolkata, West Bengal

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Service Technician|Pune

    आवेदन करें Field Service Technician-Pune D Danaher कोलकाता, वेस्ट बंगाल आवेदन करें 21 घंटे पहले फ़ुल-टाइम Field Service Technician SCIEX As a global leader in mass spectrometry, SCIEX delivers solutions for precision detection and quantification of mo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ac Technician

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products Mainly Our Work Would Be In The Market Like Shop. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC-HVAC More info about this Ac Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. om sa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now