Ecommerce Operations Executive
- Category: Operations Executive Jobs
- Location: Bhiwandi, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 20K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Products Upload On E-Commerce Platform Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advanced Excel
More info about this Ecommerce Operations Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bvishal Corporation will provide a salary in the range of 23000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bvishal Corporation expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bvishal Corporation expects the candidate to have the following skills: Advanced excel.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Bvishal Corporation expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Parasnath complex
Building no D+,2nd floor,
Gala no 207,
Mankoli _ anjur road,
Valpada, bhiwandi, thane 421302. | 5 minutes from Bhiwandi station by Share Auto.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bvishal Corporation expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Operation Executive
Savaari Is India'S Premium Online Cab Booking Aggregator, Providing Customers With Reliable And Premium Intercity And Local Car Rental Services. Over The Last Decade, We Are Uniquely Placed As The Largest Chauffeur-Driven Car Rental Company In India ...
-
Operations Executive for logistics |Procurement |amp| Transport|
Role: § Handle all transport vendor related activities like lane addition, vehicle indents, placement confirmation, billing related issues, any change in plan, forecasting, detention, damages and tracking of vehicles. § Manage Operation Team & Fi...
-
Operations Executive Maharashtra
Job Description - The Operations Executive will be largely responsible for a particular part of the daily operations - Co-ordinate with various teams like Sales operations, Marketing, Creative teams etc but he or she normally has direct access to the...