Ecommerce Operations Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Birajpura, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Manage All Online Activity In Relation To Traffic Acquisition, Sales, Conversion And A/B Testing And Reportingdevelop And Implement Ecommerce Strategy In Order To Improve Website Performance Work With Developers To Improve Website Speedwork Wth The Marketing Team Or Manage Digital Marketers In Order To Improve Quality And Traffic Acquisitionr. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer

More info about this Ecommerce Operations Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Licknail Natty Solutions Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Licknail Natty Solutions Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Licknail Natty Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Computer.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Licknail Natty Solutions Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: LickNail, Vaishali Nagar Jaipur Rajasthan, 303301.

8. What are the timings of this job?
Ans. Licknail Natty Solutions Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday


Company Name: Licknail Natty Solutions Pvt Ltd Birajpura

Related jobs

  • Operation Executive

    Responsible For Managing Day To Day Operations, Checking And Updating Targets. Advanced Excel, MS Word, Basic Excel, Manage Operations, Quality Control | Skills Needed : Email, Computer More info about this Operation Executive Job: 1. How much salary...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 28K

    Jodhpur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Operation Executive

    Has to look after the execution of the campaign, should be a communicator (Hindi/English), Shall be able to maintain records, Should have knowledge (not necessarily expert) of MS Office, Pay: ₹12,000.00 - ₹15,000.00 per month Benefits: • Cell phone r...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 17K

    Jaipur, Rajasthan

    2025/09/21


    Apply Now

  • Vivo Customer service jobs 12th passed Night shift jobs| callcenterjob|co|in

    DELL BPO Jobs Jobs Function: Customer Service/ Call Centre/ BPO Role: Customer Service Executive (Voice) Industry: • IT/ Computers - Software • KPO/Analytics Summary: Dear Candidate, We are hiring for INTERNATIONAL BPO'S CALL Report this listing call...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now