Ecommerce Operations Executive

  • Category: Operations Executive Jobs
  • Location: Tamil Nadu, Tamil Nadu
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 22K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

An Ecommerce Operations Executive Plays A Critical Role In The Day-To-Day Management And Optimization Of An Online Retail Business. They Oversee Various Aspects, Such As Inventory Management, Order Fulfillment, And Ensuring The Smooth Operation Of The Ecommerce Platform. Their Responsibilities Include Coordinating. 1 - 2 Years Experience Compulsory.

More info about this Ecommerce Operations Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Seetu Orbit Cable India PVT LTD will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Seetu Orbit Cable India PVT LTD expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Seetu Orbit Cable India PVT LTD does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Seetu Orbit Cable India PVT LTD expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 36, Govindappa Naicken Street , George Town, Chennai -01.

8. What are the timings of this job?
Ans. Seetu Orbit Cable India PVT LTD expects the candidate to work for the following hours: 4 hours a day | Monday to Saturday | Day shift


Company Name: Seetu Orbit Cable India PVT LTD

Related jobs

  • Operations Executive

    Operations Executive MrMed is an online pharmacy in India, specializing in providing super-speciality medicines for critical conditions like cancer, kidney diseases, heart disorders, HIV/AIDS, transplants, hepatitis, and more. We are a patient-center...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 19K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Head of Finance

    We are hiring Head of Financ e for a thermal solutions company. Location : Chennai Head of Finance will be responsible for overseeing all financial activities, providing strategic financial guidance, and ensuring compliance with accounting principles...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • General Manager

    With thousands of hotels in over 100 countries and territories, Hilton offers countless opportunities to delight. From an open door to a welcoming smile and an exceptional experience, we offer the millions of travellers who stay with us every year a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 32K

    Chennai, Tamil Nadu

    2025/09/21


    Apply Now