Ecommerce Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Guwahati, Assam
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Responsible For Managing Team, Training And Assigning Work, Communicating With Customers, Ensuring Sales Growth, Building Sales Strategies. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Distributor, Medical, FMCG | Preferred Experience In : Promotion

More info about this Ecommerce Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Naresh Radio LLP will provide a salary in the range of 13000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Naresh Radio LLP expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Naresh Radio LLP expects the candidate to have the following skills: Distributor, Fmcg, Medical, Promotion.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Naresh Radio LLP expects the candidate to have 2+ Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ram Mandir 2nd Floor, opp Police Reserve, A. T. Road, Guwahati-781001.

8. What are the timings of this job?
Ans. Naresh Radio LLP expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Naresh Radio LLP Guwahati, Assam

Related jobs

  • Lenskart | Sales Associate|Guwahati|

    Role: Sales Associate Experience: Freshers/Experienced Retail or Store Sales Qualification: Diploma/Graduate Location: Guwahati Why go for this opportunity? • Exclusive 1 month training from one of India's biggest brand Lenskart in handling stores an...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 27K

    Guwahati, Assam

    2025/09/21


    Apply Now

  • Manager | Territory Sales

    Vodafone Idea Limited is an Aditya Birla Group and Vodafone Group partnership. It is India's leading telecom service provider. The Company provides pan India Voice and Data services across 2G, 3G and 4G platform. With the large spectrum portfolio to ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 22K

    Guwahati, Assam

    2025/09/21


    Apply Now

  • International Call Centre Manager

    In Charge Of Hiring, Training And Managing Staff, Allocate Work To Staff, Get Hourly Reports, Help Agents To Perform Well And Meet Daily Target, Manage The Office. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Type : International, Outbound | Languages ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now