Ecommerce Sales Executive In Amazon

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 32K
  • Published on: 2025/09/21

Candidate Responsible For Creating And Managing Listings On Amazon. Skills Needed : SEO

More info about this Ecommerce Sales Executive In Amazon Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Surgifab Trading will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Surgifab Trading expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Surgifab Trading expects the candidate to have the following skills: Seo.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: E-15+8, rajajipuram, Lucknow.

8. What are the timings of this job?
Ans. Surgifab Trading expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Surgifab Trading

Related jobs

  • Jewellery Salesman

    Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time Retail / Counter Sales job for candidates with 6 months - 1 years of experi...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Showroom Sales

    Responsible For Helping Customers In Buying Product From The Store. More info about this Showroom Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Parx Exports Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exa...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 31K

    Khurja, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Area Manager | Sales

    Responsibilities & Key Deliverables Mapping of territories segment wise, application wise, potential wise. Should be able to do sales forecasting for existing range of models / products. Sales and Marketing through local dealers to achieve the ta...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now