Electrical Engineer

  • Category: 12th Pass Jobs
  • Location: Gujarat, Gujarat
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Electrical In Machine Like Wiring ,To Prepare A Complete Machine. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Branch : Electrical

More info about this Electrical Engineer Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Divine Laser Technologies will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Divine Laser Technologies expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Divine Laser Technologies expects the candidate to have the following skills: Electrical.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Divine Laser Technologies expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 10, Grand Vishala Industrial Estate, Near Royal Hotel,S.P Ring Road,Odhav, Ahmedabad-380038.

8. What are the timings of this job?
Ans. Divine Laser Technologies expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Divine Laser Technologies

Related jobs

  • HR Executive HR Recruiter MBAs of 21to22 batch Job at Ahmedabad

    Company Info Address+16 Shivalik Shilp, Iscon Cross Roads, Ahmedabad Job description Being integral part of highly specialised Talent Acquisition team and working on different mandates across seni

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Associate | People Experience |Facilities and Admin|

    About Smytten! Smytten is India's largest premium discovery and trial platform which stands on the podium of the Top 20 shopping apps on the play store where consumers can enjoy a specially curated online shopping experience hassle-free. We are one o...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 26K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now

  • Administrative Assistant

    BYWAY is a leading firm in Logistic and Transportation industry. We're now hiring an Administrative Assistant to join our existing top-notch team. If you're hard-working and dedicated, BYWAY is a great place to get ahead. Responsibilities • Organize ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 23K

    Ahmedabad, Gujarat

    2025/09/21


    Apply Now