Electrical Engineer

  • Category: IT Engineer & Developer Jobs
  • Location: Bhosari, Pune, Pune, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 18K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Salary Range :
Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance

Educational Requirement :
Graduate / Male Only

Work Arrangement :
Work From Office

Gender Preference :
Male only

Skills Requirement :
No predefined skills necessary

Experience Requirement :
Fresher

Location :
Bhosari

Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday

Additional Info
Design Electrical Systems And Products. Read Design Specifications And Technical Drawings. Find Solutions And Estimate Costs. Branch : Electrical

More info about Electrical Engineer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Unistar Industries will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Unistar Industries expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Unistar Industries expects the candidate to have the following skills: Electrical.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: unistar industries gajanan maharaj nagar magzine corner industrial estate bhoasri 411026.

8. What are the timings of this job?
Ans. Unistar Industries expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.


Company Name: Unistar Industries

Related jobs

  • Be Mechanical

    Salary Range : Rs. 14000 - Rs. 15000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate / Male Only Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Male only Skills Requirement : No predefined skills n...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Civil Project Manager

    Salary Range : Rs. 50000 - Rs. 55000 , based on skills, experience, and interview performance Educational Requirement : Graduate Work Arrangement : Work From Office Gender Preference : Both male and female can apply Skills Requirement : No predefined...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 20K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Java Developer | Credit Risk Exposure Processing | Pune | C11

    Skill Set • Experience in Linux environments • Experience in shell scripting • Experience in Ansible Automaton • Experience in CI/CD tools such as Helm, Git, Jira, Jenkins, Tekton, UrbanCode Deploy, Harness, etc… • Familiarity with container orchestr...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now