Electrician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Kalyan-Dombivali, Maharashtra
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 16K to 22K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair A Tradesperson Specializing In Electrical Wiring Of Buildings, Transmission Lines, Stationary Machines, And Related Equipment. Skills Needed : Electrician

More info about this Electrician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vicky Electrician will provide a salary in the range of 12000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vicky Electrician expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vicky Electrician expects the candidate to have the following skills: Electrician.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dube Nagar, Chandrakiran Nagar, Nagpur, Maharashtra 421306.

8. What are the timings of this job?
Ans. Vicky Electrician expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Vicky Electrician

Related jobs

  • Remote Technician

    Overview The purpose of the role is to ensure that the services being delivered to support our staff and Client are timely, effective, and consistent. Provide immediate remote support for desktop and productivity tools unable to be resolved by Servic...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • A|c Technician

    Respond to calls of repair and maintenance of air conditioners. • notes to choose the correct tools to take along. • Write down a list of materials and supplies needed for installation purposes • Install air conditioners in premises by following stan...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 26K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cctv Technician

    We Have Job Vacancy For Cctv Technician Having Educational And Qualification- Iti Minimum 12Th Pass And Basic Experience Knowledge Of-Cctv Camera Installations, Nvr- Dvr Configuration, Networking, Basic Knowledge Of Computerwe Will Pay Basic Salary+I...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now