Electrician Helper

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Go To Customer Places And Install/Repair Company Products Internet Cable Etc( All Type Electrical And It Project). Skills Needed : Electrician

More info about this Electrician Helper Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. DS Electric IT Solution will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. DS Electric IT Solution expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. DS Electric IT Solution expects the candidate to have the following skills: Electrician.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot Number - C 17+ Sector 10 Noida.

8. What are the timings of this job?
Ans. DS Electric IT Solution expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: D DS Electric IT Solution

Related jobs

  • Shift Technician

    Responsible for food safety and quality, along with everyone at the site Actively participates in BOSS (Behavioral Observation Safety System)and necessary audits Champions incident investigation process High School diploma and 2 years related experie...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mobile Technician

    Mobile Phone Repair Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems, And Replace Damaged Part. More info about this Mobile Technician Job: 1. How much salary can I expe...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Mobile Technician

    Mobile Phone Repair And Laptop Technicians Run Tests To Assess The Mobile Phones' Functionality, Install And Update Phone Software, Troubleshoot Wiring Problems. More info about this Mobile Technician Job: 1. How much salary can I expect for this rol...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now