Electronic Service Technician

  • Category: Technician Jobs
  • Location: Noida, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 17K to 19K
  • Published on: 2025/09/21

Candidates Please Share Details In Whats App Contact In Whats App Repair/ Service Of Machines. All Machines Are Mechanical Electronics Cards And Computer Operations Based.Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac, Internet Cable, Pest Control Etc). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Computer Repair

More info about this Electronic Service Technician Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Circuit Technology will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Circuit Technology expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Circuit Technology expects the candidate to have the following skills: Computer repair.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Circuit Technology expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: A-3/30 SECTOR-11 ROHINI DELHI-201305.

8. What are the timings of this job?
Ans. Circuit Technology expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Circuit Technology

Related jobs

  • IT Support Technician

    Good verbal and written communication skillsDesire to take advantage of training and learning opportunitiesAbility to function effectively in a fast-paced environmentIndependent, self-starting attitude

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 27K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ac Technician Helper

    Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Ac Installation, Ac Piping, Ac Service, Ac Repair Etc.). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | AC, AC-HVAC More info about this Ac Technician Helper Job: 1. How much salary can I expect f...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 28K

    Lucknow, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now

  • Lab Technician

    Urgent requirement for Lab Technician Male/Female candidate Job Types: Full-time, Part-time, Regular / Permanent, Fresher Part-time hours: 6-12 per week Salary: ₹10,000.00 - ₹15,000.00 per month Schedule: • Day shift • Evening shift • Flexible shift ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 27K

    Lucknow, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now