Electronic Service Technician
- Category: Technician Jobs
- Location: Rajkot, Gujarat
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 23K to 26K
- Published on: 2025/09/21
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Cooling Tower Etc).
More info about this Electronic Service Technician Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raj Cooling System Pvt Ltd will provide a salary in the range of 8000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raj Cooling System Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raj Cooling System Pvt Ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gondal Road, Nr. Falcon Pump, Vavdi,Rajkot.
8. What are the timings of this job?
Ans. Raj Cooling System Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 08:00 AM - 08:00 PM | Thursday to Tuesday
Related jobs
-
Technician
Go To Customer Places And Install/Repair Company Products (E.G. Electronics, Emplifier, Modem , Switch Etc). More info about this Iti Technician Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. You Broadband India ltd will provide a salary in...
-
Store Executive
Job details No matching job preferences Salary ₹35,000 - ₹40,000 a month Job type Full-time Regular / Permanent Shift and schedule Day shift Qualifications Bachelor's (Preferred) Store Executive: 8 years (Preferred) Store Management in Real Estate In...
-
IT Professional
Resolve system malfunctions, and provide technical information • Installation, configuration • Provide technical help • It is a Full Time IT / Hardware / Network Engineer job for candidates with 2 - 5 years of experience of experience. More about thi...