Ev Driver
- Category: Driver Jobs
- Location: Mumbai, Maharashtra
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Drive Smart, Earn Big!If You'Ve Got A Driving License And Are Ready To Accelerate Your Earnings, This Opportunity Is For You! Become A Smart Driver And Unlock The Potential To Earn Up To Rs. 25,000, Along With Additional Benefits. No Tension For Petrol, Diesel, Or Cng. Cars Are Automatic That Means No Tension Of Clutch And Gear.Shift Your Career.
More info about this Ev Driver Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Everest Fleet will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Everest Fleet expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Everest Fleet does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Mumbai, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. Everest Fleet expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Driver | Jio World Center
Valet Driver For Jio World Convention Center. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Private Car More info about this Driver - Jio World Center Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Secure Parking Solutions Pvt Ltd will provide...
-
Driver
Uber Me Car Drive Karke Mahine Ka 25000 - 30000/- Mouka Sath Me 6000/- Tak Extra Incentive.24 Hours Car Aapke Pass Rahegi. More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Everest Fleet will provide a salary in the...
-
Driver
Drive As Per Given Route, Responsible For Customer Safety, Cleaning And Maintenance Of Vehicle, Planning Routes According To Reliability. Type : Tempo More info about this Driver Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hira Trading C...