Executive Assistant | Receptionist

  • Category: Admin Executive
  • Location: Lucknow, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 23K to 26K
  • Published on: 2025/09/21

Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work A Receptionist'S Daily Tasks Will Involve:Meeting And Greeting Clients.Booking Meetings.Arranging Couriers.Keeping The Reception Area Tidy.Answering And Forwarding Phone Calls.Screening Phone Calls.

More info about this Executive Assistant - Receptionist Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Green Valley will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Green Valley expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Green Valley does not expect the candidate to have any predefined skills.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hazratganj Lucknow uttar pradesh.

8. What are the timings of this job?
Ans. Green Valley expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Green Valley

Related jobs

  • Back Office Executive

    Gathering and processing research data. • Performing basic admin duties including printing, sending emails, and ordering office supplies. • Assisting and coordinating with the sales team. • Assisting the Front Office team. • Assisting with inventory ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Back Office Executive

    Gathering and processing research data. • Performing basic admin duties including printing, sending emails, and ordering office supplies. • Assisting and coordinating with the sales team. • Assisting the Front Office team. • Assisting with inventory ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Executive Assistant

    Hiring for Executive Assistant to CEO Location: Noida Experience: 1 year Responsibilities: • Manage executive team calendars and schedule appointments. • Coordinate travel arrangements and itineraries. • Handle incoming calls and emails, responding a...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 22K to 30K

    Noida, Uttar Pradesh

    2025/09/21


    Apply Now