Executive Hr
- Category: Human Resource (HR) Jobs
- Location: Noida, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 21K
- Published on: 2025/09/21
In Simplest Terms, The Hr (Human Resources) Department Is A Group Who Is Responsible For Managing The Employee Life Cycle (I.E Recruiting, Hiring, Onboarding, Training, And Firing Employees) And Administering Employee Benefits. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Executive Hr Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Growth Masters Etail Llp will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Growth Masters Etail Llp expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Growth Masters Etail Llp does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Growth Masters Etail Llp expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Growth Masters ETAIL LLPD- 80 GROUND FLOOR, NOIDA SECTOR - 2 METRO STATION - NOIDA SEC 16 , 15 IS ALSO NEAREST.
8. What are the timings of this job?
Ans. Growth Masters Etail Llp expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
HR Manager
Job Title: Human Resources Manager Company: Rahane Group of Companies Location: Noida Job Type: Full-Time, WFO Experience Level: 3-5 Years Salary Range: 30,000 - 40,000 per month About Rahane Group: Rahane Group is a dynamic and diversified conglomer...
-
Senior Manager | Human Resources | Consulting Firm |8|10 yrs|
We are urgently hiring Sr. Manager HR for USA based management and technology consulting Company providing services to the pharmaceutical and medical device industries. Job Location : Noida and is work from office. About the Position: The candidate i...
-
Human Resources |HR| Internship in Ghaziabad at Helpmate Solution
About Company: We, Helpmate Solution, provide a number of specialized services in the area of human resources consulting. We are in the industry since 200+ & started our Noida operations in June 2010. We are one of the leading providers of HR con...