Executive Hr
- Category: Human Resource (HR) Jobs
- Location: Ajmer Road, Jaipur, Jaipur, Rajasthan
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 19K to 31K
- Published on: 2025/09/21
Salary Range :
Rs. 10000 - Rs. 13000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Ajmer Road
Working Hours :
+:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Employees Ki Recruitment, Pf Aur Salary Handle Karna Hai Aur Computer Pe Kaam Karna Hoga.
More info about Executive Hr Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ar Associates will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ar Associates expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ar Associates does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dcm near shayam nagar.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ar Associates expects the candidate to work for the following hours: +:00 AM - 6:00 PM | Monday to Saturday.
Related jobs
-
Regional HR Officer
JD - Regional Human Resource Officer • Working as an Active Performer in Recruitment. • Contributing skills to achieve the goals and targets of the business. • Source Candidates through Naukri Portal, Campus, Social Media Hiring, References etc. • Ma...
-
Human Resources |HR|
Company Overview Atarashi Denka Bijon Power System India Pvt. Ltd takes pride in introducing our selves as a highly efficient, professionally managed electrical contracting company engaged in large turnkey projects. Known for fulfilling its promises ...
-
Branch Head| Recruitment
Company Description CorrectVision Consultant provides end-to-end Human Resource Consultation services to various industries in India, including IT, Manufacturing, Engineering, FMCG, Healthcare, Banking, Telecommunication, and Education sectors. Our m...