Fast Food Cook Job

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Lahargird, Uttar Pradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 15K to 21K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Restaurant Experience | Skills Needed : Veg, Tandoor, Chinese

More info about this Fast Food Cook Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Resturant will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Resturant expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Resturant expects the candidate to have the following skills: Chinese, Fast food, Restaurant experience, Tandoor, Veg.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Resturant expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near stadium in jhansi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Resturant expects the candidate to work for the following hours: 12 noon to 11 PM | Monday to Saturday


Company Name: Resturant

Related jobs

  • Hostel Cook

    Argent Base. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Bakery, Desert, Fast Food, South Indian, Coffee-Tea-Juice, North Indian, Home Cook Experience | Skills Needed : Veg, Non Veg More info about this Hostel Cook Job: 1. How much salary can I expect...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 20K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Cook | Chef

    Job Description: Momo Chef As a Momo Chef, you will be responsible for preparing and cooking momo, chinese and creating new recipes. Your duties will include: · Preparing and cooking momos using traditional or modern cooking techniques and methods · ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 32K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • AMC Lucknow Cook Jobs Recruitment

    AMC Lucknow Cook Recruitment 2024 for Central Govt Jobs in Uttar Pradesh, India. Get Latest AMC Jobs Notification for Career and Vacancies for Cook posts in Army Medical Corps, Lucknow (Uttar Pradesh

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now