Fast Food Cook Job

  • Category: Cook / Chef Jobs
  • Location: Phulnakhara, Odisha
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 29K
  • Published on: 2025/09/21

Preparing And Cooking A Wide Range Of Fast Food, Ensuring Customer Satisfaction, Balancing Taste And Quality Food And Providing Best Service. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Fast Food, Restaurant Experience

More info about this Fast Food Cook Job Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Highway Food Hub will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Highway Food Hub expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Highway Food Hub expects the candidate to have the following skills: Fast food, Restaurant experience.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Highway Food Hub expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: At-Phulnakhara,Dist-Cuttack.

8. What are the timings of this job?
Ans. Highway Food Hub expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Highway Food Hub

Related jobs

  • cook|plumber|cashier|waiter|electrician

    Our Recruiters are dedicated to getting young people amazing overseas work, we're not a regular recruitment agency, we're part of a children's non-profit organisation providing high quality childcare and sports jobs. We work in uber-cool offices (poo...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 31K

    Bhubaneswar, Odisha

    2025/09/21


    Apply Now

  • Fast Food Cook|Helper|Cutter Job

    Need Biryani/Indian/Chinese/Tandoori Cooks And Extra Staff Who Can Take Customer Order And Serve Them. Help Kitchen Staff In Vegetables Cutting, Chopping, Supply Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory. More info about this Fast Food Cook/Helper/Cutte...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 17K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Indian Cook

    Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. North Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Chinese, Non Veg More info about this Indian Cook Job: 1. How much sala...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 18K to 22K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now