Fast Food Cook|Helper|Cutter Job
- Category: Cook / Chef Jobs
- Location: Odisha
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 17K
- Published on: 2025/09/21
Need Biryani/Indian/Chinese/Tandoori Cooks And Extra Staff Who Can Take Customer Order And Serve Them. Help Kitchen Staff In Vegetables Cutting, Chopping, Supply Etc. 1 - 2 Years Experience Compulsory.
More info about this Fast Food Cook/Helper/Cutter Job Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hero'S Flavours Capital will provide a salary in the range of 7000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2 What are the educational requirements for this job?
Ans. Hero'S Flavours Capital expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hero'S Flavours Capital does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hero'S Flavours Capital expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: South Balanda, Talcher, District- Angul,Odisha.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hero'S Flavours Capital expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 10:30pm | Sunday to Saturday
Related jobs
-
Indian Cook
Preparing A Wide Range Of Indian Cuisine. Ensuring Food Quality And Taste, Plating, Maintaining Food Safety And Cleanliness. North Indian, Restaurant Experience | Skills Needed : Chinese, Non Veg More info about this Indian Cook Job: 1. How much sala...
-
South Indian Cook
Preparing A Wide Range Of South Indian Food, Experimenting New Dishes, Maintaining Food Safety And Cleanliness, Ensuring Good Quality. Restaurant Experience More info about this South Indian Cook Job: 1. How much salary can I expect for this role? An...
-
Cheff
Planning And Preparation Of Food, Ensuring Food Quality And Taste, Maintaining Cleanliness. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : Veg | Home Cook Experience More info about this Chef Job: 1. How much salary can I expect for this role? ...