Field Sales |amp| Marketing Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Rohtak, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Field Pe Jaake Hardware Tools Product Sell Karna. (Hardware Tools, Hand Tools & Power Tools). 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | B2B, Distributor

More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: B2b Bike, Distributor.

6. How much experience is required for this job?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Avior Corporate Park, Mulund West, Mumbai, Maharashtra 124001.

8. What are the timings of this job?
Ans. T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: T7E Aftermarket Connect Pvt Ltd

Related jobs

  • Sales Executive | Field Sales

    Promote Our Firm In Market And Sale The Product. We Have Exide Inverter, Battery, And Solar Products. License, B2B, Dealer, Distributor More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. JAI SH...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 30K

    Bhali Anandpur, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Hire post for Assistant Marketing Manager Alliance Recruitment Agency

    Job Description Assistant Marketing Manager Company Introduction - Forbidden Foods Private Limited We are a new age Packaged snacks start-up founded by seasoned entrepreneurs with a proven track record in the Indian consumer sector. Forbidden Foods t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 35K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Ameyo | Sales Manager|Senior Sales Manager | South Africa |5|15 yrs| Ameyo

    - The prospect will be responsible for the sales of products/services in the Enterprise segment in the assigned international region/industry vertical and achieve the sales revenue targets. - Own the sales cycle right from prospecting clients/opportu...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 24K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now