Field Sales |amp| Marketing Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Allahabad, Uttar Pradesh
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 16K to 33K
- Published on: 2025/09/21
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Preferred Experience In : Promotion | B2C, License | Should Have : Bike
More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. V5Global will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. V5Global expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. V5Global expects the candidate to have the following skills: B2c, Bike, License, Promotion.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Allahabad utter Pradesh.
8. What are the timings of this job?
Ans. V5Global expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Business Development
Apply Business Development R Raisun Metal Zone Pvt. Ltd. Greater Noida, Uttar Pradesh Apply 2 hours ago ₹12,688.70–₹27,64+.85 a month Full–time Development of Sales for stainless steel sheet and allied products. Job Type: Full-time Salary: ₹12,688.70...
-
Online Retail Noida
• Handle walk-in customers & understand their needs • Sale of the products, up selling & cross-selling of products/services • Maintain sales targets • It is a Full Time job in Noida for 6 months - 2 years of experience in job category More ab...
-
Sales Operations Manager
Sales Operations Specialist / Manager – Operations (Sales) We are seeking a highly organized and detail-oriented Sales Operations Specialist to join our dynamic team at SSSi. As a Sales Operations Specialist, you will play a critical role in supporti...