Field Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Jodhpur, Rajasthan
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 20K to 30K
  • Published on: 2025/09/21

Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Should Have : Bike | License, B2C, Dealer, B2B

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Chandan Marble Paradise will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Chandan Marble Paradise expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Chandan Marble Paradise expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Bike, Dealer, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. Chandan Marble Paradise expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Chandan Diamond Tools private limited
No +A chokksandra main road Peenya industrial area Bangalore.

8. What are the timings of this job?
Ans. Chandan Marble Paradise expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Chandan Marble Paradise

Related jobs

  • Sales Officer

    Hi , L&T Finance Ltd. is set to grow exponentially in the Microloan Business and is on the lookout for the following personnel... · Please find the below information of FLO- (Field Officer) profiles Job Description & eligibility criteria info...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 31K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Field Sales Officer

    Part-Time Job- Onboarding Clint In Amazon Flipkart, Meeshu. ( Per Conversion 1000 ). More info about this Field Sales Officer Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Best Digital Scope will provide a salary in the range of 1000 INR t...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 33K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Relationship Manager

    Required sales professional for banking and financial products.

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 30K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now