Field Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Sonipat, Haryana
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 24K to 25K
  • Published on: 2025/09/21

Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License, B2B

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Work Wise Consulting will provide a salary in the range of 13500 INR to 15500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Work Wise Consulting expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Work Wise Consulting expects the candidate to have the following skills: B2b, Bike, License.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: L-1st 178+/A asthal mandir sangam viharNew delhi.

8. What are the timings of this job?
Ans. Work Wise Consulting expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday


Company Name: Work Wise Consulting

Related jobs

  • Sales Executive | Telecalling

    Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Domestic, Sales, Outbound | Languages : English, Hindi More info about this Sales Executive - T...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 17K to 25K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Business Head

    Roles and Responsibilities: 1. Client acquisition for the Company. 2. Connecting and Meeting prospects. 3. Making them understand the Business product and services. 4. He/She will be responsible to drive the company's objective of offering services i...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 19K to 32K

    Gurugram, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now

  • Retail Store Sales

    Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 21K to 26K

    Fatehabad, Haryana

    2025/09/21


    Apply Now