Sales Executive | Telecalling
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Haryana
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 17K to 25K
- Published on: 2025/09/21
Handle Customers Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Domestic, Sales, Outbound | Languages : English, Hindi
More info about this Sales Executive - Telecalling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. healthmitra systems ai pvt ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. healthmitra systems ai pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. healthmitra systems ai pvt ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Outbound, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. healthmitra systems ai pvt ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: sarhol sector 18.
8. What are the timings of this job?
Ans. healthmitra systems ai pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Related jobs
-
Business Head
Roles and Responsibilities: 1. Client acquisition for the Company. 2. Connecting and Meeting prospects. 3. Making them understand the Business product and services. 4. He/She will be responsible to drive the company's objective of offering services i...
-
Retail Store Sales
Good English is needed. Job Types: Full-time, Fresher Salary: ?25,000.00 - ?+0,000.00 per month Welcomr kit and laptop will provided to candidate . Schedule: Day shift Morning shift Ability to commute/relocate: Reliably commute or planning to relocat...
-
Sales Head
Looking for qualified Real Estate Sales Head who is responsible for Buying and Selling property for real estate business with growing our customer base by generating leads, counseling clients on market conditions. Sales aggression Guy must have work ...