Field Sales Executive
- Category: Counter Sales Jobs
- Location: Jharkhand
- Job Type: Full Time / Part Time
- Salary: Estimated: $ 21K to 35K
- Published on: 2025/09/21
Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads.
More info about this Field Sales Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Balaji entrepreneurs India private limited will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Balaji entrepreneurs India private limited expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Balaji entrepreneurs India private limited does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Ranchi,Hdfc bank limited.
8. What are the timings of this job?
Ans. Balaji entrepreneurs India private limited expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Related jobs
-
Sales Executive | Field Sales
Field Pe Jaake Product Sell Karna. Field Sales Team Ko Manage Karna Hain. Should Have : Bike | License More info about this Sales Executive - Field Sales Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Apsensys Care Solutions Pvt Ltd will pr...
-
Territory Retail Incharge
RANCHI, JHARKHAND Full Time 26000Rs. - 30000Rs. Job description - Managing, training, and providing overall guidance to the sales team of an assigned territory. - Setting reasonable sales targets to be achieved by the sales team. - Monitoring the per...
-
Sales and Marketing Executive
Generat leads for the company More about this Sales and Marketing Executive job Trust Financial Services is aggressively hiring for the job profile of Sales and Marketing Executive for 10 open positions at Ranchi in Argora Chowk locality. Kindly go t...