Field Sales Executive

  • Category: Counter Sales Jobs
  • Location: Kokta, Madhyapradesh
  • Job Type: Full Time / Part Time
  • Salary: Estimated: $ 21K to 27K
  • Published on: 2025/09/21

Promote And Sell Product On Field Visit To Clients / Leads. Should Have : Bike | License | Preferred Experience In : Loan

More info about this Field Sales Executive Job:

1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Alitudine Planning Solution Pvt Ltd will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.

2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Alitudine Planning Solution Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.

3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.

4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.

5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Alitudine Planning Solution Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Bike, License, Loan.

6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.

7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Interview telephonic hoga.

8. What are the timings of this job?
Ans. Alitudine Planning Solution Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday


Company Name: Alitudine Planning Solution Pvt Ltd Kokta, Madhya Pradesh

Related jobs

  • Sales Associate

    Attend Customers And Convert Their Enquiry Into Booking And Look After Them. More info about this Sales Associate Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Hotel Rk Regency will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 16K to 24K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Urgently required Sr| Sales Manager for cable

    • Strong negotiation and consultative sales skills. • Excellent analytical and problem solving skills. • Overseeing the activities and performance of the sales team. This job is provided by Shine.com

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 25K to 28K

    Remote

    2025/09/21


    Apply Now

  • Wholesale Salesman

    Managing Sales Function And Customers, Resolve Problems And Answer Queries. More Than 2 Years Experience Compulsory. More info about this Wholesale Salesman Job: 1. How much salary can I expect for this role? Ans. Shri Balaji services will provide a ...

    Full Time / Part Time

    $ Estimated: 15K to 27K

    Gwalior, Madhyapradesh

    2025/09/21


    Apply Now